Keuren BHV middelen

Keuren BHV middelen

Paraat keurt jaarlijks uw BHV middelen. Wij zorgen er onder andere voor dat uw EHBO koffer altijd voldoende gevuld is en dat de accu van uw AED voldoende capaciteit heeft om ingezet te worden wanneer dit nodig is.

Gelijktijdig met onderhoud blusmiddelen

Uw BHV middelen dienen te worden gecontroleerd op de houdbaarheid en volledigheid van de inhoud. De servicemonteurs van Paraat voeren deze controle uit tijdens het jaarlijks onderhoud van uw blusmiddelen en noodverlichting.
Wij zorgen ervoor dat de houdbaarheid van de elektroden en de accu’s van uw Automatische Externe Defibrilator (AED) niet verloopt.

Deze onderhoudswerkzaamheden kunnen ook in kaart worden gebracht in de onderhoudsbegroting van Paraat. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent als het om onderhoud van alle veiligheidsmiddelen gaat.

Oog voor detail en advies

Onze servicemedewerkers adviseren u ook bij plaatsing en uitbreiding/aanvulling van de EHBO middelen. De gecontroleerde koffer wordt voorzien van een sticker waarop staat wanneer de controle heeft plaatsgevonden en voor wanneer de volgende controle plaats dient te vinden.

U kunt bij ons ook terecht voor het bestellen van een volledig nieuwe vulling en ook kunt u ieder artikel los bestellen, ook aanvullende materialen zoals bijvoorbeeld spillkits, oogspoelflessen en pleisterdispensers.

Onze klanten aan het woord

  • "Uitstekende partner bij het oplossen van vragen op veiligheidsgebied"
    Edwin Snel Manager General Services Paraat quote
  • "Betrouwbare partner, goede prijs-kwaliteitverhouding, vakbekwame monteurs"
    Ton Bouwmeester Hoofd Magazijn Paraat quote
  • "Bereikbaarheid en prettige prijsvorming maken de samenwerking een succes"
    Simon Nieman Servicecoordinator Paraat quote

CONTACT

Neem nu contact met ons op:
Kantoortijden: 085 - 044 9000

E-MAIL ONS

info@paraat.nl