EHBO Basis

De EHBO opleiding van Paraat geeft antwoord op de vraag; weet u wat u moet doen als iemand plotseling in elkaar zakt? Of als iemand zich verslikt, een been breekt, of een bloeding krijgt? Hiervoor is de opleiding EHBO waarin u in woord en beeld leert wat u moet doen en waarom.

Om u of uw medewerker de deskundigheid te leveren die noodzakelijk is ter uitvoering van de wet, verzorgen wij een Oranjekruis erkende opleiding EHBO die zich conformeert aan de regelgeving. Deze opleiding wordt verzorgd door gecertificeerde instructeurs.

Inhoud van de opleiding
De volgende hoofdonderwerpen worden in de opleiding behandeld; het verlenen van eerste hulp, de vitale functies, diverse stoornissen (zoals stoornissen in bewustzijn, bloedsomloop en bewust zijn), warmte- en koudeletsels, vergiftigingen en verband- en hulpmiddelen.

De EHBO training wordt afgesloten met een examen. hiermee wordt beoordeeld of u de lesstof praktisch en theoretisch beheerst. Ook wordt er gelet op uw geschiktheid om in de praktijk als EHBO'er op te treden. Het zwaartepunt voor het examen ligt op de praktijk van de eerste hulp.

Paraat verzorgt tijdens deze driedaagse EHBO cursus iedere cursusdag de lunch. De EHBO training wordt gegeven in ons opleidingscentrum in Nieuw-Vennep.

Diploma/certificaat
De cursist ontvangt het diploma bij een voldoende beoordeling van het examen. Dit diploma wordt afgegeven door het Oranjekruis.

Het diploma/certificaat is twee jaar geldig. Het kan worden verlengd wanneer de houder naar het oordeel van een daartoe bevoegde beoordelaar aan de gestelde eisen van competentie voldoet. Klik hier voor informatie over de herhalingopleiding.

Opleidingsvoorwaarden
Om onze opleidingsvoorwaarden te downloaden klikt u hier.

Wist u dat?
Veel zorgverzekeraars vergoeden de EHBO opleiding. Vraag uw verzekeraar naar de mogelijkheden.


 

Datum Duur Vrij Taal Prijs  
04 jun 2024, 12 jun 2024, 13 jun 2024 3 dagen 10 Nederlands € 640,00 Aanmelden
17 sep 2024, 23 sep 2024, 24 sep 2024 3 dagen 10 Nederlands € 640,00 Aanmelden