Beheerder BMI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 december zijn wij helaas genoodzaakt om alle trainingen tot en met 19 januari te annuleren. Wij zullen u hier verder per mail over informeren.

Mochten er toch vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via 085 044 9000 of per mail naar opleidingen@paraat.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een beheerder BMI is belast met de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie, zoals staat omschreven in de NEN 2654. Daarnaast fungeert hij als eerste aanspreekpunt voor de brandweer, bijvoorbeeld in situaties waar twijfel bestaat over de echtheid van een brandmelding en de noodzaak voor de brandweer om uit te rukken.

Bedrijven die verplicht zijn een brandmeldinstallatie in het gebouw aan te leggen, dienen ook te zorgen dat er een beheerder BMI is, die aantoonbaar is opgeleid.

Opleidingsduur
De cursus duurt anderhalve dag (niet aaneengesloten). In de periode tussen de lesdagen dient de cursist een aantal opdrachten uit te werken.

Theorie-examen en projectopdracht
Het examen van beheerder brandmeldinstallatie bestaat uit een theorie-examen met 25 meerkeuzevragen en een projectopdracht. De examinator stelt uit een totaal van 17 projectopdrachten voor iedere kandidaat een opdracht samen. Deze opdracht bestaat uit 7 deelopdrachten die door de kandidaten in het eigen bedrijf moeten worden uitgevoerd.

Inbegrepen
Tijdens de opleidingen zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Koffie, thee, frisdrank en lunch
  • Diploma/ certificaat
  • Opleidingsboek: Beheerder Brandmeldinstallatie

Opleidingsvoorwaarden
Om onze opleidingsvoorwaarden te downloaden klikt u hier.

Neemt u voor data contact met ons op

 

Geen cursus data gevonden