Over ons

30 jaar actief in de markt
Paraat is opgericht in 1985 in Aalsmeer en sinds 18 juli 2016 gevestigd te Nieuw-Vennep. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de (brand)beveiligingsmarkt. Iedere dag zijn ruim 200 Paraat medewerkers bezig met uw veiligheid. Paraat zorgt ervoor dat uw zaken op veiligheidsgebied in de organisatie uitstekend op orde zijn en u hier geen omkijken naar heeft.

Via bewezen tools als digitale onderhoudsinformatie voor uw veiligheidsmiddelen, e-learning, het gericht trainen op uw eigen locatie of in ons eigen opleidingscentrum en de inzet van uitstekend opgeleide veiligheidsprofessionals brengt Paraat het veiligheidsniveau binnen uw organisatie naar een hoger niveau.

Totaaloplossing op het gebied van veiligheid
Paraat biedt een totaaloplossing voor uw complete veiligheid in het bedrijf. Onze totaaloplossing kan worden gebruikt om mogelijk 40% van de kosten te reduceren en zo synergievoordeel te halen uit het werken met één betrouwbare leverancier. Klantgericht werken is bij ons geen loze kreet, maar zit in het DNA van ons bedrijf. We bekijken en bespreken samen met u de wensen en van daaruit creëren we de meeste toegevoegde waarde voor uw organisatie. Pluk de vruchten van onze Customer Support die 24/7 bereikbaar en operationeel is.

Lees hier een uitvoerig artikel over de dienstverlening van Paraat.

 

Onze klanten aan het woord

  • "Uitstekende partner bij het oplossen van vragen op veiligheidsgebied"
    Edwin Snel Manager General Services Paraat quote
  • "Betrouwbare partner, goede prijs-kwaliteitverhouding, vakbekwame monteurs"
    Ton Bouwmeester Hoofd Magazijn Paraat quote
  • "Bereikbaarheid en prettige prijsvorming maken de samenwerking een succes"
    Simon Nieman Servicecoordinator Paraat quote

CONTACT

Neem nu contact met ons op:
085 - 044 9000

E-MAIL ONS

info@paraat.nl